Зимовий крем-суп

Вершкове масло  – 50г

Бульйон м’ясний- 2,5-3 л.

Цибуля ріпчаста- 2 шт.

Вершки – 200 мл.

Суміш заморожена «Суп зимовий» – 1 уп.

Картопля-2- 3шт

Нарізати кубиком цибулю та картоплю.  Обсмажити цибулю  на  вершковому маслі 5-7 хвилин на середньому вогні.  Далі змішуємо попередньо обсмажену цибулю, картоплю та овочеву суміш “Суп зимовий” в каструлі.  Додаємо бульйон так, щоб він повністю закривав овочі. Варимо 20-30 хвилин до готовності. Додаємо вершки,  та готовий суп збиваємо занурювальним блендером до однорідної маси. За бажанням можна додати тертий пармезан, шавлію або сухарики.