Вершкове масло – 50г
Бульйон м’ясний- 2,5-3 л.
Цибуля ріпчаста- 2 шт.
Вершки – 200 мл.
Суміш заморожена «Суп зимовий» – 1 уп.
Картопля-2- 3шт
Нарізати кубиком цибулю та картоплю. Обсмажити цибулю на вершковому маслі 5-7 хвилин на середньому вогні. Далі змішуємо попередньо обсмажену цибулю, картоплю та овочеву суміш “Суп зимовий” в каструлі. Додаємо бульйон так, щоб він повністю закривав овочі. Варимо 20-30 хвилин до готовності. Додаємо вершки, та готовий суп збиваємо занурювальним блендером до однорідної маси. За бажанням можна додати тертий пармезан, шавлію або сухарики.