Заливаємо локшину окропом або готуємо, як вказано на упаковці.
Беремо нарізаний сир тофу кубиками 2×2 см.
Важливо: кубики тофу просушити рушником, додати спеції та обваляти в крохмалі перед смаженням
Смажимо сир тофу з усіх боків на розігрітій олії до золотистої скоринки, приблизно 5-7 хвилин.
Важливо: після обсмажування – викладаємо тофу на паперовий рушник
У ту саму пательню додаємо овочеву суміш WOK ТМ HIGHBERRY та смажимо на сильному вогні, постійно помішуючи (приблизно 5-7 хвилин). Овочі мають рівномірно просмажитися, але залишитися хрусткими.
Беремо вже готову локшину та додаємо її до овочей.
Приправляємо за смаком, все добре перемішуємо, тушкуємо ще 2-3 хвилини
Сир тофу додаємо в самому кінці, щоб зберігалася хрумка скоринка.
Посипаємо готову страву кунжутом, для більш вираженого смаку.