Весняне соте з болгарським перцем

Інгредієнти:

Броколі – 400 г

Морква міні – 200 г

Цибуля – 1/2 головки 

Горошок зелений стрючок 200 г  

Перець болгарський 1 шт 

Оливкова олія – 2 ст.л. 

Сіль та спеціі за смаком

Спосіб приготування:

Підготувати заморожені продукти: броколі, морква міні.
 

Зверніть увагу – продукти попередньо бланшовані, ні в якому разі не потрібно пітдавати довгій термічній обробці. Що таке бланшування, ознайомтеся у статті.
 

Кільцями нарітати цибулю. Можна замарінувати для мякості та зменшення гіркоти, а ми радимо узяти мяку та ніжну цибулю – порей.
 

Молодий горошек чистемо від хвостиків. Можна ошпарити кип’ятком.
 

Болгарський перець нарізаємо соломкою.
 

Додаємо оливкової оліі, дрібку солі, ваші улюблені спеціі і частуємо гостей або родину.
 

Хай смакує!