Інгредієнти:
Броколі – 400 г
Морква міні – 200 г
Цибуля – 1/2 головки
Горошок зелений стрючок 200 г
Перець болгарський 1 шт
Оливкова олія – 2 ст.л.
Сіль та спеціі за смаком
Спосіб приготування:
Підготувати заморожені продукти: броколі, морква міні.
Зверніть увагу – продукти попередньо бланшовані, ні в якому разі не потрібно пітдавати довгій термічній обробці. Що таке бланшування, ознайомтеся у статті.
Кільцями нарітати цибулю. Можна замарінувати для мякості та зменшення гіркоти, а ми радимо узяти мяку та ніжну цибулю – порей.
Молодий горошек чистемо від хвостиків. Можна ошпарити кип’ятком.
Болгарський перець нарізаємо соломкою.
Додаємо оливкової оліі, дрібку солі, ваші улюблені спеціі і частуємо гостей або родину.
Хай смакує!