Суп-пюре з зеленого горошку

Горошок заморожений – 400г.;

Цибуля – 1 шт.;

Вершки мінімум 20% – 100 мл.;

Вершкове масло – 30 г.;

Бульйон (м’ясний або овочевий) – 700 мл.;

Сіль – 0,5 ч.л.;

Дрібка зелені: кріп для подачі.

Дрібно нарізати цибулю. В сотейник, в якому буде готуватися страва кидаємо вершкове масло й обсмажуємо цибулю до золотавої скоринки. Для гурманів радимо узяти та спробувати цибулю – порей. Цибуля не повинна ні в якому разі пригоріти, вона повинна розм’якнути.
Як тільки цибуля готова, вливаємо заздалегідь заготовлений бульйон. Це може бути як м’ясний бульйон так й овочевий, на ваш смак.
Як тільки бульйон закипів – всипати заморожений горошок. Варити до 6 хв. Додати вершки й одразу, як закипить, зняти з вогню.
Готову страву пюруємо.
Ваша страва готова! Подаємо з вершками та зеленню. Хай смакує!