Інгредієнти:
Полуниця заморожена – 300 г.;
Вершки 33% – 350 мл.;
Молоко – 150 мл.;
Цукор – 3 столові ложки
Желатин – 15 г.
Спосіб приготування:
Желатин залити холодною водою і дати йому набрякнути.
До вершків додати молоко та на невеликому вогні нагрівати до закипання (не кип’ятити). Зняти каструльку з вогню, додати желатин, перемішати.
Розлити панна коту по формах, пропустивши рідину через ситечко.
Прибрати в холодильник щонайменше на 3 години.
Полуницю з цукром збити блендером до однорідності, залити панна коту. Прикрасити шматочками ягід.
Хай смакує!
Приготуйте для своєї родини також “Крем-суп з броколі” за нашим рецептом та дивіться ще багато інших рецептів