Інгредієнти:
Заморожена брюссельська капуста – 400 г
Мокрва або морква міні – 200 г
Картопля – 300 г
Буряк – 150 г
Оливкова олія – 2 ст.л.
Сіль та пранощі за смаком.
Готуємо наші овочі.
Попередньо відварити картоплю невеликого розміру у шкірці. Відварити буряк.
Ми радимо запекти овочі у духовці, але тут вже залежить від того, як краще смакуватиме вам.
Якщо берете заморожену брюссельську капусту TM “Highberry”- майте на увазі – вона бланшована. Теж саме стосується моркви міні. А це означає, що достатньо залити окропом на 1-2 хв., дістати, прибрати зайву вологу, розрізати навпіл та обсмажити на пательні, разом з іншими овочами ( можна на грилі) до золотавої скоринки.
Додайте спеції, які вам смакують, посоліть й ваша корисна й водночас проста страва радуватиме своїм смаком!
Хай смакує!