Овочевий мікс з брюссельською капустою

Інгредієнти:

Заморожена брюссельська капуста – 400 г

Мокрва або морква міні – 200 г 

Картопля – 300 г 

Буряк – 150 г 

Оливкова олія – 2 ст.л. 

Сіль та пранощі за смаком. 

 

Готуємо наші овочі.

Попередньо відварити картоплю невеликого розміру у шкірці. Відварити буряк.

Ми радимо запекти овочі у духовці, але тут вже залежить від того, як краще смакуватиме вам.

Якщо берете заморожену брюссельську капусту TM “Highberry”- майте на увазі – вона бланшована. Теж саме стосується моркви міні. А це означає, що достатньо залити окропом на 1-2 хв., дістати, прибрати зайву вологу, розрізати  навпіл та обсмажити на пательні, разом з іншими овочами  ( можна на грилі) до золотавої скоринки.

Додайте спеції, які вам смакують, посоліть й ваша корисна й водночас проста страва радуватиме своїм смаком!

Хай смакує!