- Ставимо велику каструлю на середній вогонь, додаємо оливкову олію, цибулю порей, цукіні та дрібку солі і перцю.
- Готуємо 3-4 хвилини, часто помішуючи, поки овочі не розм’якнуть.
- Додаємо часник, готуємо ще 1 хвилину, потім додаємо бульйон і тушкуємо 6-8 хвилин, щоб приготувались цукіні.
- Додаємо горошок і шпинат бебі, перемішуємо та проварюємо ще 5-7 хвилин до готовності горошку.
- За допомогою шумівки виймаємо 1 склянку овочів і залишаємо для заправки супу.
- Збиваємо решту супу з сиром за допомогою блендера, доки він не стане однорідним.
- Подаємо суп гарячим, з відкладеними овочами та ложкою сметани, йогурту чи вершків.
Для красивої подачі додаємо ще трішки свіжої зелені та підсушений у тостері або на грилі хлібчик.
СМАЧНОГО!