Інгредієнти:
пісочне печиво – 250г
вершкове масло розм’якшене – 80г
вершковий сир – 600г
цукор – 150г
вершки 33% – 125г
яйця – 4шт
ванільний екстракт – 1 чайна ложка
пюре маракуйї – 150г
цукор – 70г
кукурудзяний крохмаль – 4г
Спосіб приготування:
Подрібнити печиво та змішати з вершковим маслом.
Рівномірно розподілити в круглу форму діаметром 22см та охолодити в холодильнику.
Змішати яйця, цукор, ванільний екстракт, вершки та вершковий сир.
Форму обгорнути фольгою.
Сирну масу влити у форму.
Випікати 90хв при температурі 160 градусів.
Після випікання охолоджувати в холодильнику 5-6 годин до повного застигання.
Маракуйю з цукром і крохмалем доводимо до кипіння.
Після охолодження прикрасити соусом чізкейк.
Хай смакує!
Приготуйте для своєї родини також “Чизкейк з лохиною” за нашим рецептом та дивіться ще багато інших рецептів