Чізкейк з маракуєю

Інгредієнти:

пісочне печиво – 250г

вершкове масло розм’якшене – 80г

вершковий сир – 600г

цукор – 150г

вершки 33% – 125г

яйця – 4шт

ванільний екстракт – 1 чайна ложка

пюре маракуйї – 150г

цукор – 70г

кукурудзяний крохмаль – 4г

Спосіб приготування:

Подрібнити печиво та змішати з вершковим маслом.

 

Рівномірно розподілити в круглу форму діаметром 22см та охолодити в холодильнику.

 

Змішати яйця, цукор, ванільний екстракт, вершки та вершковий сир.

 

Форму обгорнути фольгою.

 

Сирну масу влити у форму.

 

Випікати 90хв при температурі 160 градусів.

 

Після випікання охолоджувати в холодильнику 5-6 годин до повного застигання.

 

Маракуйю з цукром і крохмалем доводимо до кипіння.
Після охолодження прикрасити соусом чізкейк.

 

Хай смакує!