Інгредієнти:
Шоколад чорний – 150 г
Борошно пшеничне – 120 г
Вишня заморожена – 200 г
Масло вершкове – 80 г
Цукор – 130 г
Яйце куряче – 3 шт.
Спосіб приготування:
Замороженій вишні треба дати розморозитися та стекти.
На водяній бані розтопити вершкове масло і шоколад.
Додати цукор та помішувати до його повного розчинення.
Зняти з водяної бані та додати яйця і просіяне борошно. Маса повинна бути однорідною. Всипати вишню та перемішати.
Вилити масу у форму для запікання на пергаментний папір.
Випікати при 180 градусах 25-30 хвилин. Можна прикрасити цукровою пудрою.
Хай смакує!
Приготуйте для своєї родини також “Чизкейк з лохиною” за нашим рецептом та дивіться ще багато інших рецептів