Аспарагус з томатами та фетою

Інгредієнти:

Заморожені пагони аспарагуса – 700 г

Помідори чері – 300г

Цибуля -порей – 100 г 

Сир фета – 250 г 

Спосіб приготування:

Заморожений аспарагус кинути в кип’яток на 1-2 хв. Одразу відкинути на друшляк та промокнути паперовими рушниками аби прибрати зайву рідину.

 

Розігріти на пательні ( або гриль) 1 ст.л. оливкової олії та обсмажити наш аспарагус. Додати тонко нарізану цибулю- шалот на  1 хвилинку.
 

Подавати страву з нарізаними навпіл помідорами чері. Додати нарізаний невеличкими кубиками, 15 на 15 мм, сир фета.
Ваша страва готова.
 

Хай смакує!